El PSPV-PSOE d'Alaquàs celebra el seu tradicional sopar de Nadal en una convocatòria massiva

Dimecres, 26 Desembre 2018 12:06 Escrit per  PSPV-PSOE Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 229 vegades

Més de huitanta persones, entre militants, simpatitzants i amics i amigues, van participar en el tradicional sopar de nadal organitzat per l'agrupació Local del PSPV-SPOE d'Alaquàs en el bar del Musical. En finalitzar el sopar i dins d'un ambient distés, tant Elvira García com Secretària General de l'Agrupació i Toni Saura Candidat  a l'Alcaldia d'Alaquàs van prendre la paraula per a fer balanç de l'any que ara acaba i felicitar les festes nadalenques a totes i tots els presents. Toni Saura va insistir que Alaquàs necessita d'un nou impuls, un nou impuls col·lectiu que ens permeta guanyar el futur amb les màximes garanties.

Per la seua part l'Alcaldessa i Secretària General Elvira García, va centrar la seua intervenció a ressaltar la importància de mantindre's pegats al carrer i a la realitat social d'Alaquàs i als valors socialistes que han servit per a transformar el nostre poble i fer-lo més modern, just i habitable. Els dos van coincidir a ressaltar que el projecte socialista d'Alaquàs ha tornat a donar un exemple de transició tranquil·la, de relleu generacional realitzat des de la més profunda convicció democràtica, i que l'agrupació es troba més cohesionada i unida que mai per a afrontar la pròxima cita electoral de maig de 2019.

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.