L'ajuntament d'Alaquàs renovarà l'arbratge amb la plantació de 22 nous exemplars

Dijous, 17 Gener 2019 12:07 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 163 vegades

Dilluns que ve 21 de gener està previst l'inici d'una nova fase del pla de gestió integral de l'arbratge del municipi, concretament aquestes labors es centraran en la renovació i adequació de l'arbratge de l'Avinguda Miguel Hernández.

 

Per a l’execució dels treballs es procedirà a la retirada dels arbres que no s’han adaptat al mitjà o que a causa del seu estat d'afecció o patologies podrien suposar un perill per als vianants. Alguns d'aquestos exemplars seran traslladats a altres punts del municipi amb la finalitat d'aconseguir la seua adaptació.

 

Una vegada condicionats els espais, es procedirà a la plantació d'una nova varietat d'arbre també avalada per criteris tècnics, la Cinnamomum Camphora; arbre de fulla perenne de ràpida adaptació que requereix d'escassos recursos hídrics per al seu manteniment. Una varietat generadora d’ombra i per descomptat no agressiva amb el medi, pròpia d'ecosistemes i climes com el nostre.

 

Aquesta nova actuació se suma a les ja realitzades fa a penes uns mesos dins de la campanya ordinària de poda i plantació.

 

L'objectiu del pla és millorar l’accesibilitat i garantir, al mateix temps la seguretat en la via pública amb la revisió dels arbres i el seu correcte desenvolupament en l'entorn urbà.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dijous, 17 Gener 2019 12:27

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.