14 joves corresponsals d'Alaquàs participen a la nova trobada d'alumnat actiu

Dijous, 31 Gener 2019 15:19 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 154 vegades

Els dies 26 i 27 de gener tota l’activitat per a l’Alumnat Actiu-Corresponsals d’Institut s’ha concentrat a Alboratxe; municipi triat per a celebrar una nova cita  carregada d’activitats tant lúdiques com formatives, dirigides als nostres joves.   En aquesta última edició han participat 180 joves de 14 municipis membres del consorci Xarxa Joves.net, entre ells 14 joves d’Alaquàs.

 

La trobada ha permés als nostres representants debatre i analitzar propostes relacionades amb polítiques de Joventut. Amb aquest objectiu s’han abordat assumptes com l’anàlisi d’accions solidàries i reivindicatives sobre el paper dels joves com a agents de canvi social. La part lúdica es va centrar en diferents jocs: presentar-se o socialitzar-se, temps d’esbarjo i vetllades que varen donar color a aquestes dues jornades d’activitat intensa.

Aquesta trobada és la número 26 des de que el consorci Joves.net va decidir posar en contacte a estudiants que com a corresponsals estan realitzant diverses accions als Instituts o al seu municipi, i donar-los l’oportunitat de conèixer altres joves i experiències similars a més de continuar formant-se.

 

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es fomenta aquest programa que fa que els joves continuen sent el vincle entre els IES i la regidoria de joventut.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dijous, 31 Gener 2019 15:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.