El grup municipal Canviem entre Tots d'Alaquàs retorna a l'erari públic

Dimarts, 21 Mai 2019 12:39 Escrit per  Podem Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 108 vegades

El grup municipal Canviem entre Tots retorna a l'erari públic més de 9.000 euros de la quantitat rebuda per l'Ajuntament. Les assignacions econòmiques als grups municipals que conformen la Corporació són unes quantitats de diners públics que reben els mateixos per a l'obtenció de mitjans materials que els siguen necessaris per al seu correcte funcionament. La normativa és molt escassa sobre aquest tema, deixant en mans de la composició de cada Corporació la fixació del contingut econòmic en concret.

 

A l'inici del mandat que està a punt d'expirar, entre tots els grups municipals d'Alaquàs, es va decidir que els mateixos reberen 50 euros mes/regidor com a component variable segons el nombre de membres de cada grup; i una quantitat fixa anual de 3000 euros per grup.

 

El grup municipal Canviem entre Tots, el que ha constituït la “marca blanca” de Podemos en aquests quatre anys, ha sigut completament rigorós i auster amb la despesa dels diners públics que tenien assignat.

 

En paraules del seu portaveu, Mar Blanch, la pròxima alcaldable per Podemos en el municipi, “l'Ajuntament ens ha proveït de despatx, material d'oficina, i altres eines necessàries per al desenvolupament del correcte funcionament com a càrrecs públics, així que els diners utilitzats ha sigut sobretot destinat a informar la ciutadania de la nostra activitat mitjançant fullets o similars, formació o assessorament tècnic en qüestions d'especial dificultat”.

 

A més, la regidora afig “va haver-hi un compromís intern comunicat al Cercle pel qual els dos regidors ens responsabilitzàvem de manera personal de les despeses com a telefonia mòbil o gasolina en acudir a esdeveniments en qualitat de càrrecs públics. Entrem en la institució amb una idea molt clara de com s'han de gestionar els fons públics, i no hi havia millor manera que demostrant-ho en la pràctica”.

 

En concret, el grup municipal ha realitzat la devolució de 9.524,75 euros, assegurant que és el tipus de gestió que necessita l'Ajuntament d'Alaquàs per a sanejar els seus comptes i posar en el centre a veïns i veïnes alaquaseres.

 

 

Informa Nou Horta. Podem Alaquàs

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 12:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.