La Policia Local d'Alaquàs indentifica al presumpte autor de més d'una vintena de pintades a la via pública

Dilluns, 10 Juny 2019 13:49 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 106 vegades

La Policia Local d’Alaquàs activava recentment el dispositiu de vigilància i prevenció per donar amb l’autor de les nombroses pintades que havien sigut denunciades pels veïns i veïnes del municipi. Les investigacions han culminat amb la identificació del presumpte autor que signava tots els seus “graffits“ de grans dimensions sota el mateix pseudònim.

 

Els afectats i afectades havien denunciat la presència de pintades a les façanes dels seus habitatges. També han sigut trobades pintades al mobiliari i vehicles estacionats a la via pública.

 

A més de l’obertura de les corresponents diligències penals, per un presumpte delicte de danys, donada la gran quantitat de propietats afectades, la Policía Local d’Alaquàs informa a tots aquells veïns i veïnes que van resultar afectats en les seues propietats pels danys derivats d'aquests grafitis, que poden interposar la corresponent denúncia en la comissaria del cos nacional de policia de Xirivella, a fi de reparar els possibles perjudicis econòmics ocasionats. Es recomana adjuntar a la denúncia fotografies dels danys i factura quantificada econòmicament en cas d'haver procedit a la seua esmena.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dilluns, 10 Juny 2019 13:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.