Alaquàs amplia l'oferta d'idiomes com a secció de l'escola oficial (EOI)

Dimecres, 12 Juny 2019 11:28 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 73 vegades

Com a secció de l’Escola Oficial d’idiomes, Alaquàs continua ampliant la seua oferta. Aquest any com a novetat es podrà cursar Italià nivell A2.1, curs que s’impartirà els dimarts i dijous a les 15h45 hores al Castell d’Alaquàs. A més, es renova per aquesta nova edició l’oferta per a la formació en Anglés nivell B2.1 i B2.2 que es va posar a disposició dels usuaris i usuàries el curs 2018. Les classes s’impartiran els dilluns i dimecres a les 18h53 i les 15h45, respectivament.

 

El termini d’admissió s’obrirà demà dia 12 de juny, un període que es farà extensiu fins al dijous dia 27 de juny. L’enllaç per a la realització d’inscripcions és el següent: https://www.alaquas.org/idiomas/oei => Secretaria => Matriculació => Admissió i matrícula.

 

Fa un any la Conselleria d’Educació atenia les reivindicacions fetes pel govern municipal creant una secció de l’Escola Oficial d’Idiomes a Alaquàs. Una clara aposta per la formació.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

 

 

 

Modificat el Dimecres, 12 Juny 2019 11:32

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.