L’escola d’estiu d'Alaquàs finalitza el curs amb gran éxit de participació

Dimarts, 06 Agost 2019 13:52 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 194 vegades

El passat 31 de juliol el programa “Apunta’t a l’estiu” diu adéu. Tota l’activitat va començar el passat 25 de juny prenent com a punt de trobada el C.P. Sanchis Almiñano,  C.P. Ciutat de Cremona i l’IES Clara Campoamor. El programa d’enguany ha comptat amb 620 inscrits.

 

Els i les participants han trobat en aquesta proposta, que arriba any ere any de la mà de l’Ajuntament d’Alaquàs, una alternativa per gaudir de l’estiu de forma diferent, amb activitats adaptades a totes les edats i supervisades per professionals del temps lliure i l’educació: excursions, tallers de manualitats, cuina, estimulació sensorial, psicomotricitat, sessions a l’aula multimèdia, balls, tallers de dramatització, activitats esportives, realització de tasques escolars, visita a la Biblioteca Municipal per gaudir de les sessions de conta contes, jocs d’aigua i activitats per a la sensibilització mediambiental als  Horts Urbans d’Alaquàs.

 

Es completava el programa amb l’activitat d’aprenentatge i servei a la comunitat, protagonitzada pels grups de majors participants a l’Escola d’Estiu. Enguany, el grup del Col·legi Sanchís Almiñano i Ciutat de Cremona ha treballat en la recollida d’aliments que, mitjançant Càrites, han arribat a les persones més desfavorides.

 

Per la seua banda, el grup de majors de l’escola d’estiu de l’Institut Clara Campoamor va centrar tot el treball en la sensibilització i recollida d’aliments per a les colònies felines d’Alaquàs.

 

El festival de fi de curs, celebrat el passat dijous 25 de juliol, va comptar amb la presència dels educadors i educadores, a més de les famílies dels participants que no van voler perdre detall de les exhibicions. Una cita tradicional que marca el fi de curs de l’Escola d’Estiu 2019.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

1 comentari

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.