Pilar Lima visita el Cant de l’Àngel a Alaquàs

Dilluns, 09 Setembre 2019 09:53 Escrit per  Podem Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 128 vegades

És freqüent trobar a la diputada per Unides Podem de les Corts a Alaquàs acompanyant a la regidora de Podem en el muncipi Mar Blanch. Ambdues han treballat juntes en mesures per l'accessibilitat donant els seus fruits d'una forma tímida en una població governada pel grup socialista.

 

Intèrprets de llengua de signes o reserva de lloc per a cadires de rodes són mesures que fan de la celebració de festejos un lloc on té cabuda tota la població.

 

La diputada recorda que “la música pot ser interpretada i, fins i tot, es pot acompanyar d'altres elements expressius com la dansa”.

 

Per part seua, Mar Blanch, responsable d'haver presentat en el Ple municipal diferents propostes, assegura que “queda molt camí per recórrer” i que “els recursos estan ben distribuïts quan es té en compte la possibilitat de participació de tota la ciutadania en el públic, si això no succeeix estem fallant. Estancar-nos en un parell de mesures ressona més a política de maquillatge que a preocupació real per la igualtat”.

 

 

Informa Nou Horta. Podem Alaquàs

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.