19 Autors i autores d'Alaquàs donen forma al llibre ''Antologia popular'' en la seua XV edició

Dilluns, 30 Setembre 2019 10:08 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 258 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Coincidint amb la celebració de la Setmana dels Nostres Majors, ahir 26 de setembre es presentava a la Sala Xemeneia, al Castell d’Alaquàs, la XV edició del llibre Antologia Popular. Una iniciativa literària que arriba de la mà, un any més, de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs i l’Ajuntament i que té per objectiu recopilar en una mateixa publicació poesies i relats d'autors locals. 

 

A la cita van estar presents a més dels autors i autores, l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, la regidora de Benestar Social  i Majors Elena Solís, la Presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, Francisca Márquez Moreno i  Pedro Juan Navarro. L’Alcalde d’Alaquàs va aprofitar els seu torn de paraula per agrair l’esforç i treball de les i els escriptors, als que va animar a continuar participant en aquesta iniciativa que contribueix a ampliar el patrimoni literari local.

 

El llibre està format pels poemes i relats en prosa de 19 autors i autores que van compartir les seues experiències viscudes, de costums i properes a tothom amb el públic assistent.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs