Alaquàs contracta a 18 joves aturats amb el Pla d'Ocupació de la Generalitat

Dilluns, 14 Octubre 2019 09:43 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 256 vegades

L’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura ha donat la benvinguda als 18 joves, menors de 30 anys, que des de divendres i durant un període d’un any passen a formar part de la plantilla de l’Ajuntament d’Alaquàs. Es tracta d’un programa d'ocupació de la Generalitat Valenciana EMCUJU i EMPUJU per a la contractació de persones joves qualificades o no. Una iniciativa que enguany compta amb una subvenció que ascendeix als 340.667,28€ i que queda emmarcada dins del Fons Social Europeu del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

 

Els 18 joves compten amb diferents perfils professionals: qualificats/des amb formació universitària, peons de professions vàries amb Certificat de Professionalitat, a més de  joves amb formació en Cicles Formatius.

 

Per poder formar part del procés de contractació, tots i totes han complit amb els següents requisits: estar actualment inscrits al Labora (oficina d'ocupació), al Sistema Nacional de Garantia Juvenil: no haver treballat en el dia natural anterior al moment de la seua contractació i no haver sigut beneficiari/ària de aquest programa en els anys precedents.

 

L’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura va voler posar de relleu la importància d’aquestos programes que tenen per objectiu “fomentar la formació i l'ocupació juvenil, claus per impulsar l’accés al mercat laboral. Són, com ha apuntat polítiques d'ocupació per les quals es continuarà treballant”.

 

A la cita també van acudir el regidor de cultura Fran Evangelista, el regidor d’Ocupació i Formació Jaime Marqués i el regidor de Serveis Urbans Sebastián Ruíz.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dilluns, 14 Octubre 2019 09:49