La consellera de Sanitat confirma la reforma i ampliació del Centre de Salut d'Alaquàs

Divendres, 13 Desembre 2019 12:45 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 245 vegades

El dimarts passat, la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, va visitar Alaquàs. Durant la seua estada va confirmar que als pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any 2020 s’inclou la dotació econòmica necessària per a l’inici de les obres de reforma i ampliació del Centre de Salut d’Alaquàs.

 

La intervenció proposada preveu una inversió de més de 3 milions d’euros amb la reforma de l’actual edifici i la construcció d’un nou, que duplicarà la superfície d’atenció als usuaris en més de 1.000 m2.

 

Després de signar el llibre d'honor i visitar el Castell d'Alaquàs, va acudir al Centre de Salut d'Alaquàs junt l'Alcalde, Toni Saura, representants del govern local, així com personal del Centre de Salut per a conèixer de primera mà la realitat del mateix, i les necessitats dels usuaris i personal sanitari. I agrair-los el seu compromís, esforç i cura per la milloria de la salut de la població d’Alaquàs.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.