Alaquàs realitza treballs de millora, modernització i dotació de noves infraestructures als polígons industrials

Dimarts, 14 Gener 2020 12:33 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 166 vegades

Els polígons industrials d’Alaquàs, Mollons i Bovalar, continuen submergits en un important procés de modernització i transformació. Recentment, l’Ajuntament d’Alaquàs duia a terme un ambiciós pla d’actuació que ha comptat amb una dotació econòmica d’un milió d’euros, procedent de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

 

El pla d’actuació ha permés, entre altres iniciatives, dotar als polígons del municipi d’un nou tram de 1363m de carril bici, amb dues metres d'amplària, protecció lateral mitjançant separadors de formigó, pintura superficial i marques viàries horitzontals i verticals. En el tram al costat de la carretera CV-410 s'ha ampliat la plataforma amb una subbase compactada i base d'aglomerat asfàltic, amb la creació d'una nova cuneta formigonada de desguàs. De manera paral•lela s'ha treballat en la preinstal·lació d'il·luminació en el tram al costat de la CV-410.

D'altra banda, s'han executat sobre la base del projecte aproximadament 3.000 metres de canalització soterada de fibra òptica al polígon del Bovalar i de 4050m al polígon dels Mollons. A més el pla ha inclòs els treballs de repintat de la pràctica totalitat dels senyals viàries horitzontals i la substitució de la senyalització vertical.

 

A aquestes tasques es sumen les efectuades durant l’exercici 2018 que han suposat la millora dels accessos als polígons industrials a més de la millora de la mobilitat dels vianants, la renovació de l’enllumenat públic amb la substitució de les lluminàries per altres de major eficiència energètica, instal·lació de fibra òptica per afavorir l'accés a Internet a alta velocitat i la instal•lació d’un circuit tancat de televisió i vigilància connectat a la policia local que ha permés controlar a temps reial l’activitat que és du a terme a la zona.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.