Alaquàs presenta l'exposició «Patrimoni artístic valencià» al Castell

Dimecres, 22 Gener 2020 14:09 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 128 vegades

A la Sala La Torre, al Castell d’Alaquàs, s’inaugurava el passat dilluns 20 de gener l’exposició que du per nom «Patrimoni Artístic Valencià». Una mostra expositiva itinerant promoguda pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, realitzada pel Departament d'Història de l'Art de la Facultat de Geografia i Història amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i el suport de Caixa Popular.

 

La mostra itinerant que romandrà activa fins al proper 22 de febrer compta amb una selecció de 37 panells que ofereixen un recorregut sintètic i visual de la evolució del patrimoni artístic Valencià des de la prehistòria fins al segle XXI. Una iniciativa por posar de relleu la riquesa i diversitat dels béns històrics i artístics de la societat.

 

L’acte d’inauguració de l’exposició va estar presidit pel Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, l'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura; el director de Relacions Institucionals i Responsabilitat Social de Caixa Popular, Paco Alós i el comissari de l'exposició Felipe Jerez, director del Departament d'Història de l'Art.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.