Mónica Sánchez, de Cs Alaquàs, nomenada vicepresidenta de l'empresa municipal ALEM

Divendres, 31 Gener 2020 12:40 Escrit per  Cs Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 274 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Mónica Sánchez Mónica Sánchez

La regidora de Ciutadans (Cs) a Alaquàs, Mónica Sánchez és la nova vicepresidenta de l'empresa municipal ALEM. L’edila, qui ha celebrat la decisió de l'assemblea general, ha assegurat que assumeix el càrrec “amb l'objectiu de gestionar els recursos públics amb la màxima eficiència i eficàcia”.

 

Sánchez ha recordat que “ALEM gestiona l'escola infantil l'Alqueria, ‘l’*escola *matinera’, el centre de dia municipal, el servei d'ajuda a domicili, els recursos d'oci i temps lliure, el servei d'esports així com la neteja de centres educatius i la unitat de prevenció comunitària de l'ajuntament d'Alaquàs”. “Així que sóc conscient de la responsabilitat que aquest càrrec comporta i treballaré per a oferir el millor servei a la ciutadania”, ha assegurat.

 

A més, la regidora de la formació taronja ha destacat que “comptem amb 130 treballadors perquè l'òptima gestió d'aquests serveis públics es puga dur a terme amb garantia”.

 

Per part seua, el portaveu de Cs Alaquàs, Bernardo Palomares, ha celebrat “el nomenament d'una companya molt preparada per a exercir el càrrec”. “Mónica és llicenciada en Dret i Ciències del Treball a més de posseir el Grau de Criminologia”, ha destacat. 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Divendres, 31 Gener 2020 12:41