Alaquàs registra un creixement del 14% del reciclatge d'envasos lleugers i un 16% de paper i cartró

Divendres, 07 Febrer 2020 15:51 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 349 vegades

El municipi d’Alaquàs ha registrat recentment un notable augment en el percentatge de residus reciclats. Un increment que reflexa el compromís dels veïns i veïnes amb la cura del medi ambient.  Segons les dades facilitades per l’empresa responsable de la recollida de residus a Alaquàs, durant 2019 s’ha registrat l’augment del 14% en el reciclatge d’ envasos lleugers- plàstics (contenidor groc) i un 16% relatiu al reciclatge de paper i cartró(contenidor blau). Pel que fa a la recollida d’oli vegetal residual domèstic, durant 2019 s´han arreplegat un total de 5.970 quilos a través dels 15 contenidors taronges repartits per tot el municipi.

 

Per donar resposta a l’increment del reciclatge en general, durant l’últim més i de forma progressiva s’ha incrementat la dotació de contenidors ubicats a la via pública. A més, atenent a les peticions veïnals, s’han redistribuït els contenidors de reciclatge sent ubicats als punts dels municipi on el  nivell de reciclatge es major.

 

Per una altra banda, segons les dades relatives a 2019 publicades per l’Entitat Metropolitana per al tractament de residus (EMTRE), prop de 400 veïns i veïnes d’Alaquàs han fet ús de Ecoparc móbil; una instal·lació itinerant que ha visitat periòdicament el municipi per facilitar la recollida selectiva (i posterior tractament) de residus domèstics. Entre els materials arreplegats destaquen les 1438 unitats d’aparells elèctrics i electrònics. 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Divendres, 07 Febrer 2020 15:52

6 comentaris

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.