Alaquàs realitza treballs de revisió d'embornals en l'avinguda Miguel Hernández

Dilluns, 01 Juny 2020 11:52 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 100 vegades

L’Ajuntament d’Alaquàs continua realitzant revisions periòdiques d’embornals per tal de garantir el seu correcte funcionament davant d’episodis de fortes pluges. Es tracta d’un treball que inclou també accions correctores per a solucionar possibles obstruccions i gràcies al qual s’eliminen olors i altres possibles molèsties.

 

En aquests moments, els treballs s’han centrat en la revisió i actualització dels nou embornals ubicats en el primer tram de l’avinguda Miguel Hernández, entre el carrer Beat Gaspar Bono i Francisco Forment. Els treballs han consistit a més en l’ampliació de la secció de l’embornal, dotant-los de sifons de major capacitat per tal d’assegurar un millor funcionament en la recollida d’aigües pluvials.

 

Estos treballs se sumen a les tasques que es realitzen de manera periòdica en tots els carrers d’Alaquàs amb l’objectiu d’evitar el col·lapse de la xarxa de clavegueram en època de pluges. En els últims mesos s’ha actuat en l’avinguda País Valencià i en el carrer Major.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.