Alaquàs se suma a la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTB+

Divendres, 26 Juny 2020 15:35 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Veïnes i veïns mostren el seu suport en la lectura del manifest que ha tingut lloc hui a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

Alaquàs s’ha sumat hui a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTB+ que se celebra el 28 de juny per tal de mostrar suport al col·lectiu i clamar per un futur en igualtat de totes les persones al marge de la seua identitat sexual i/o de gènere i de la seua orientació sexual.

 

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i la Regidora d’Igualtat, Elena Álamo, han llegit un manifest en el qual s’ha deixat ben patent el compromís de l’Ajuntament d’Alaquàs amb el principi d’universalitat dels drets humans així com el seu rebuig a qualsevol forma de discriminació, violència i menyspreu que tinga com a origen l’orientació sexual i la identitat de gènere.

 

Per a celebrar aquest Dia Internacional i amb l’objectiu donar visibilitat al col·lectiu i conscienciar la ciutadania sobre la importància del respecte a la diversitat i l’acceptació institucional i social per part de totes les persones, l’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa durant aquesta setmana una campanya audiovisual.

 

A través de vídeos i missatges distribuïts per les xarxes socials municipals, joves d’Alaquàs, corresponsals juvenils i membres dels col·lectius Alumnat Actiu, Entre Iguals i Casa de Joventut Sauqala transmeten la seua visió de l’Orgull i conten per què és tan important treballar en diferents àmbits com la institució, l’educació, la família, la visibilització, la cultura i l’esport entre altres. La campanya es va iniciar el passat dilluns 22 de juny i finalitzarà el proper diumenge.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs