Alaquàs amplia la zona de gespa i millora les instal·lacions de la piscina d'estiu

Dijous, 23 Juliol 2020 14:52 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 261 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs va començar a principis de juliol diferents actuacions de millora en la piscina d’estiu. Aquestes obres contemplen l’ampliació de la zona de gespa, la reparació de la zona de platja així com de les instal·lacions d’impulsió de l’aigua filtrada. L’actuació municipal compta amb un pressupost de 67.227 euros i està previst que finalitze al llarg del mes d'agost.


L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, junt amb el regidor d’Urbanisme, Jaime Marqués, el regidor de Serveis Urbans, Sebastián Ruiz i el regidor d’Esports, Fran Evangelista, han visitat aquesta setmana les obres per tal de revisar i conèixer de primera mà el seu estat.


Per una banda, l’Ajuntament ha ampliat la superfície de gespa i descans amb vora 400 metres quadrats, i per altra, s’ha reparat la zona de platja per tal que les i els usuaris puguen gaudir d’aquesta zona amb major comoditat i s’està actuant en la reparació de les instal·lacions d’impulsió d’aigua filtrada i el seu retorn a la piscina. En este sentit, s’està procedint també a la reparació de les fugues del vas de la piscina i a la neteja i impermeabilització dels canals de desbordament i vas de compensació del sistema de filtrat amb ampliació i millora de l’accés al vas de compensació.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs