Alaquàs acull el tercer concert de prova per a triar al nou director de la Banda Simfònica de la Unió Musical

Dimarts, 20 Octubre 2020 12:54 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 75 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La plaça de la Constitució d’Alaquàs va acollir el passat diumenge 18 d’octubre el tercer concert de prova per a triar al nou director de la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs. Un total de 150 persones van assistir a la que és la primera actuació musical de la banda des del confinament.

 

En el concert van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el director de la Unió Musical d’Alaquàs, Toni Monzó. Per part de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana van assistir Joan Bocanegra, Cristina Fornet i Lute Fernández.

 

Amb el concert dirigit per Francisco Javier Ros Ortega, el director convidat, finalitza el procés de selecció per a triar al nou director musical. Aquest procés es va iniciar el passat estiu de 2019 amb Ángel Crespo i va continuar al mes de desembre amb Inma Mateu. Però, l’estat d’alarma va interrompre el procés de selecció i fins a la data no s’ha pogut celebrar. El resultat es farà públic en el mes de novembre.

 

Per tal de complir amb la normativa i protocol contra el Covid-19, la Unió Musical d’Alaquàs va decidir buscar un espai a l’aire lliure on garantir la distància de seguretat així com totes les mesures necessàries com control de temperatura i dispensadors de gel desinfectant.

 

Aquest concert forma part de la campanya “Excel·lent, música de banda” posada en marxa per la Diputació de València per de promoure la música i la seua difusió i dirigida a les societats musicals valencianes en atenció a la important tasca cultural, social i vertebradora que porten a terme com a vehicle de transmissió i conservació de la música, un dels elements més importants de la nostra cultura.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs