Alaquàs reforça les mesures de seguretat en el Cementeri Municipal amb motiu de Tots Sants

Divendres, 23 Octubre 2020 14:16 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 99 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Serveis Urbans, Sebastián Ruiz, han visitat aquest matí el Cementeri Municipal per tal de supervisar el seu estat i controlar de primera mà que tot està a punt per a la celebració de Tots Sants, dates en els quals la instal·lació municipal registra major afluència de veïnes i veïns.

 

A més, i donada la situació actual generada per la pandèmia, els responsables han posat especial èmfasi en les mesures de seguretat necessàries per a fer front al Covid-19. Per això, i amb l’objectiu de garantir la seguretat a tota la població, l’Ajuntament d’Alaquàs ha incrementat les tasques de neteja i ha habilitat punts d’hidrogel per tota la instal·lació. S’han realitzat també itineraris d’entrada i eixida i s’han senyalitzat tots els accessos per tal de respectar la distància de seguretat entre les persones.

 

A més, per evitar aglomeracions en el Cementeri Municipal, l’Ajuntament d’Alaquàs recorda que es pot accedir a ell des del dissabte 24 d’octubre amb l’horari especial amb motiu de Tots Sants: de 8 a 18 hores de la vesprada. A més. Els dies 2 i 3 de novembre el Cementeri obrirà de 10 a 14 hores. L’autobús gratuït prestarà el seu servei també del 24 d’octubre a l’1 de novembre de 8:30 a 16:30 hores de manera ininterrompuda amb eixides cada hora.

 

Per evitar aglomeracions, l’Ajuntament d’Alaquàs ha establert un aforament limitat de 500 persones i s’aconsella romandre en la instal·lació el temps necessari. No es permetrà l’entrada de cadires ni altres elements personals de gran volum i el dia 1 de novembre no es podrà fer ús de les escales portàtils.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs