Alaquàs, delegació valenciana de la II Ruta del COCOlesterol contra la malnutrició a Madagascar

Dimecres, 28 Octubre 2020 16:30 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 148 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs és enguany delegació valenciana de la II Ruta del COCOlesterol, una iniciativa solidària de la Fundació d’Aigua de Coco a través de la qual es dóna suport al programa de lluita contra la malnutrició a Madagascar. El d’Alaquàs és enguany l’únic ajuntament valencià que col·labora en aquesta campanya.

 

La II Ruta del COCOlesterol és una marxa virtual a través de la qual les persones interessades recorren quilòmetres solidaris per a recaptar fons que aniran destinats a pal·liar els efectes de la malnutrició a l’illa africana. El repte comença el 29 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre i per a participar cal descarregar-se l’aplicació mòbil APP Live 321 Go i entrar en l’enllaç https://www.321go.es/Carrera/Widget/19-iirutadelcocolesterol.

 

Durant aquest temps, les persones participants podran realitzar un recorregut d’1, 3 o 5 quilòmetres tantes vegades com vulguen i de la manera que prefereixquen: a peu o corrent, en bicicleta, en patins… La idea és fomentar la vida saludable i sumar quilòmetres a la seua delegació, en aquest cas la d’Alaquàs. El recorregut es comptabilitzarà a través de l’aplicació necessària per a participar.

 

En aquest repte participaran sis equips, un per cadascuna de les delegacions de Fundació Aigua de Coco a Espanya. Totes amb un objectiu comú: recórrer quilòmetres per a recolzar els projectes de lluita contra la malnutrició a Madagascar. Les persones que col·laboren participaran a més en un sorteig de nombrosos premis.

 

Agua de Coco es una ONG dedicada a la cooperació a Madagascar i Camboya i té com a missió contribuir a la millora de la qualitat de vida dels col·lectius en situació d’exclusió social en països del Sud on hi ha més de 40.000 persones beneficiant-se dels projectes.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs