L'Ajuntament d'Alaquàs millora l'enllumenat dels camps de futbol 11 i futbol 7 del poliesportiu del Terç

Dilluns, 09 Novembre 2020 15:51 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 154 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alaquàs està duent a terme en aquests dies les obres de Millora de l'Enllumenat dels Camps A i B de les instal·lacions esportives El Terç per al seu ús per part de les persones amb discapacitat. L'actuació municipal compta amb un pressupost de 73.810€ i està subvencionada al 50% pels fons FEDER-EELL 2020 (Fons Europeu de Desenvolupament Regional a Entitats Locals) a través del IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi d'Energia) dins del Programa de Subvencions a entitats locals que afavorisquen el pas a una economia baixa en carboni en el marc del Programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020.

 

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar la qualitat de la il·luminació esportiva tant en el camp de futbol 11 (camp A) com en el camp de futbol 7 (Camp B) amb l'objectiu de facilitar i promoure la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat.

 

En el camp A se han instal·lat nous projectors tipus LED gràcies als quals es possibilitarà la pràctica del futbol o altres esports per part de persones amb discapacitat. En aquest mateix camp s'ha millorat l'eficiència energètica de l'enllumenat lloc que s'han canviat els projectors existents per uns altres de tipus led.

 

En el camp B s'han reutilitzat els components dels projectors del Camp A per a adequar la instal·lació d'il·luminació existent a les exigències actuals per a entrenament i competició local.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dilluns, 09 Novembre 2020 15:52