Alaquàs contractarà 30 persones per a un nou taller d'ocupació i formació de jardineria, atenció sociosanitària i administració

Dijous, 26 Novembre 2020 15:12 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 147 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs contractarà trenta persones per al nou Taller d’Ocupació VIU VERD ALAQUÀS aprovat recentment amb una subvenció de 720.619,20€. Es tracta d’un nou programa mixte de treball i formació que s’inciarà abans del 31 de desembre i que facilitarà a les persones participants el seu accés al món laboral així com l’aprenentatge d’un nou ofici.

 

En aquests moments està obert el termini de presentació de sol·licituds per a la selecció del personal directiu, docent i auxiliar administratiu del Taller. Les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de la pàgina web www.alaquas.org o al registre d’entrada de l’Ajuntament fins a l’1 de desembre de 2020. L’alumnat serà seleccionat per l’Oficina del Servef segons els criteris establerts i el perfil de les persones candidates. Per a més informació poden contactar amb el Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs en el telèfon 96 198 60 45 o amb el Centre Labora en el telèfon 96 150 65 11.

 

El Taller d’Ocupació constarà de tres especialitats: jardineria, atenció sociosanitària i serveis administratius. Cada grup estarà format per deu persones amb un contracte de 12 mesos de durada. Les persones participants realitzara un total de 1920 hores de formació i practiques professionals en els diferents departaments municipals per tal de fomentar el seu aprenentage, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.

 

El grup de jardineria durà a terme tasques d'adequació, remodelació de diversos espais municipals i treballs de manteniment de neteja i conservació dels jardins i zones verdes del nucli urbà.

 

El grup d’atenció sociosanitària desenvoluparà les seues pràctiques professionals en el departament de Benestar Social de l'Ajuntament. Es posaran en pràctica els coneixements necessaris per a atendre persones dependents en l'àmbit institucional, aplicant les estratègies dissenyades per un equip multidisciplinari per tal d’aconseguir mantenir i millorar l'autonomia de la persona dependent.

 

El grup de serveis administratius durà a terme tasques d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals i d'atenció al client en les diferents dependències municipals.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dijous, 26 Novembre 2020 15:14