Alaquàs realitza noves actuacions de millora a la piscina d'estiu

Dimecres, 30 Desembre 2020 11:20 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 110 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha finalitzat aquest mes de desembre tota una sèrie d’actuacions per a la millora de les instal·lacions de la piscina municipal d’estiu. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el regidor d’Urbanisme, Jaime Marqués, el regidor de Serveis Urbans, Sebastián Ruiz i el regidor d’Esports, Fran Evangelista, van visitar recentment les instal·lacions.

 

Aquestes obres complementen i amplien els treballs iniciats el passat mes de juliol amb una inversió total de 85.569 euros. Les actuacions realitzades durant el mes de desembre han consistit en la repavimentació de la platja de la piscina d’estiu en una superfície de 160 metres quadrats i la recuperació de 100 metres quadrats nous de gespa que anteriorment estaven pavimentats. En aquestes s’han invertit un total de 18.342 euros.

 

Durant el mes de juliol, l’Ajuntament d’Alaquàs va iniciar els treballs de reparació d’instal·lacions i repavimentació de la platja exterior en una superfície de 915 metres quadrats per tal que les i els usuaris puguen gaudir d’aquesta zona amb major comoditat. Els treballs van permetre a més la recuperació de vora 400 metres quadrats de gespa i descans. Es va procedir també a la reparació de les fugues del vas de la piscina i a la neteja i impermeabilització dels canals de desbordament i vas de compensació del sistema de filtrat amb ampliació i millora de l’accés al vas de compensació. Aquestes actuacions van comptar amb una inversión de 67.227 euros.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs