La Policia Local d'Alaquàs desmantella una festa d'aniversari amb 14 persones en l'Albereda del Sud

Dilluns, 25 Gener 2021 15:04 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 119 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Local d’Alaquàs va desallotjar el passat divendres 22 de gener una festa d’aniversari en l’Albereda Sud en la que estaven participant un total de 14 joves de manera il·legal i sense respectar la normativa sanitària derivada de la Covid-19.

 

Els agents de la Policia Local es van personar en el recinte després de rebre un avís per part de les veïnes i els veïns de la zona. Quan arribaren a la zona comprovaren que el grup de joves havia trencat el precinte de la zona de pícnic de l’Albereda sud i estaven celebrant una festa d’anviversari. A continuació es va procedir al seu desallotament i al precintat de nou de la zona.

 

Les persones denunciades s’enfronten a sancions de fins 600 euros mentre que les persones organitzadores podran ser sancionades amb una multa de fins els 30.000 euros. Cal destacar a més que algunes de les persones implicades eren menors i per aquest motiu, i d’acord amb la normativa vigent, seran les famílies les que hauran de fer-se càrrec de l’import de la sanció.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dilluns, 25 Gener 2021 15:06