Alaquàs finalitza els treballs d'enjardinament de l'accés del municipi

Dijous, 29 abril 2021 15:46 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 88 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs ha finalitzat els treballs d’enjardinament de l’accés sud del municipi. Aquest nou jardí de les lletres d’Alaquàs compta amb una superfície aproximada de 500 metres quadrats i llueix ara una nova imatge amb la plantació de més de 2.000 plantes arbustives i de flor de diferents espècies que a més d’aportar diversitat ofereixen un gran atractiu visual.

 

Els treballs han sigut realitzats per l’alumnat del Taller d’Ocupació del Centre Municipal de Formació d’Alaquàs Sembrant Alaquàs i coordinats pel departament de Desenvolupament Sostenible, Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Alaquàs. El seu manteniment correrà a càrrec de l’alumnat dels nous tallers de formació, supervisat pels Serveis Urbans.

 

Les espècies que podem trobar en aquest jardí són: Photinia fraserii ‘Red robin’, Eugenia myrtifolia, Agapanthus africanus, Agapanthus alba, Abelia floribunda, Myrtus communis, Teucrium fruticans, Viola odarata, Rosmarinus officinalis ‘postrata’, Lobularia marítima, Perovskia atriplicifolia 'Blue Spire', Lippia nodiflora, Convolvulus sabatius, Delosperma cooperi.

 

Aquesta actuació forma part dels treballs realitzats per l’Ajuntament d’Alaquàs per a la millora i adequació dels espais del municipi dins de la seua política de respecte cap al medi ambient i l’entorn verd urbà. L’objectiu d’aquesta actuació és dotar Alaquàs de més zones d’enjardinament i millorar l’ecosistema, augmentar la biodiversitat i conscienciar la ciutadania de la importància del respecte cap a aquestes zones.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs