La Unió Musical d'Aldaia comença la nova temporada adaptant-se a les noves tendències

Dimarts, 04 Setembre 2018 13:39 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 270 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La presidenta de la Unió Musical d'Aldaia (UMA), Amparo Comes, explica que estan “especialment motivats” i que afronten aquest nou curs que comença amb el repte de “aconseguir un nou rècord d'alumnat, superant el centenar del passat any". Para, aconseguir-ho, explica Comes que “comptem amb els millors professors” que sportan un ensenyament "d'alt nivell dins d'un gran ambient". 

Actualment tant la presidenta com l'equip docent estan treballant per a preparar noves activitats amb la finalitat de que “la nostra escola siga més coneguda i tinguem un major acolliment en el poble” afirma Comes. A més dels cursos del jardí musical, llenguatge musical, instrument i solfeig per a adults, com a novetats per a enguany lectiu la UMA comptarà amb “jornades de portes obertes, la setmana de l'amic i amiga, cursos de perfeccionament musical, tallers i campaments musicals i activitats en el carrer”.

L'objectiu principal de la UMA és que “l'alumnat gaudisca i aprenga al mateix temps i així que estiga motivat i amb ganes que arribe la pròxima classe” comenta Comes. A més, “no hi ha edat per a començar a aprendre, tenim grups amb xiquets des de tres anys fins a grups d'adults, mai és vesprada per a començar”.

“La Unió Musical d'Aldaia és la banda del poble, la de tota la vida”, assenyala la seua presidenta, però al llarg de la seua trajectòria “s'ha anat reciclant i adaptant a les noves tendències”. Per aquest motiu, Amparo Comes apunta que “cada any incorporem alguna novetat quant a ofertes econòmiques o nous instruments, així com activitats que demanen els alumnes i que les tenim en compte per a dur-les a terme”. Enguany, com a oferta especial, els matriculats en la UMA tindran el curs de trombon, violoncello o fagot gratuïtament. 

Si alguna persona està interessada a començar a tocar un instrument o formar part de la Unió Musical d'Aldaia la matrícula roman oberta i haurà d'acudir a la Casa de la Música, en el despatx número 1 en horari de 17.00 a 20.00 hores i emplenar el formulari d'inscripció. “Estarem encantats d'atendre't i començarem el curs el pròxim dia 17 de setembre” aclareix la presidenta.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 04 Setembre 2018 13:41