Rècord històric d'assistència a la piscina lúdica d'Aldaia

Dijous, 04 Octubre 2018 11:14 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 394 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Quasi 40.000 persones han gaudit durant l'estiu d'aquest espai recreatiu municipal dissenyat per a xiquets, adults i famílies, amb tobogans, cascades, palmeres i espais diversos.

Segons explica l'alcalde, Guillermo Luján, el punt d'inflexió es va donar l'any 2016 "quan vam engegar una forta baixada de preus", amb especial èmfasi en els col·lectius "més vulnerables" com a jubilats i pensionistes, persones amb discapacitat i famílies nombroses, "que han pogut accedir a la piscina tots els dies per tan sol un euro, i des de llavors el nombre d'usuaris i usuàries a aquestes instal·lacions no ha deixat de créixer". "També es van engegar packs per a grups i abonaments de 10 sessions, la qual cosa ha influït també de forma notable en aquest rècord d'assistència -puntualitza Luján- ".

La piscina ha romàs oberta des del dia 16 de juny fins al 9 de setembre, i en aquest període ha batut les xifres d'assistència respecte a 2016 i 2017, que es van saldar amb 32.840 persones i 36.000 respectivament, arribant a 39.400 durant aquest exercici. 

En aquest sentit, Luján assegura que des del consistori aldaiero es mostren “molt satisfets” amb l'èxit collit per la piscina lúdica aquest estiu, i indica que l'objectiu per a la pròxima temporada és mantenir "la mateixa línia" quant a preus assequibles per a tots els públics, i assenyala que "engegarem les millores que la gent ens ha anat demanant durant aquest estiu, perquè en 2019 l'experiència dels usuaris i usuàries siga encara més positiva".

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 04 Octubre 2018 11:16