Aldaia engega el Pla de Millora amb l'execució de les primeres 10 actuacions de les 76 previstes

Dimarts, 23 Octubre 2018 13:42 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 351 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aldaia ha posat ja en marxa el Pla de Millora per a condicionar carrers, edificis públics, parcs, zones verdes i entorns escolars del municipi, entre altres punts, amb l'execució de les primeres set actuacions de les 76 previstes que contempla el projecte. Aquests primers treballs que ja s'estan realitzant són majoritàriament d'asfaltat, i s'estan duent a terme tant a Aldaia com en el Barri del Crist.

En concret, són sis els carrers d'Aldaia en les quals s'estan executant les obres: el carrer de la Pujadeta del Sord, Polígon, Sant Ferran, Jacinto Benavente, Martínez Torres i Pintor Sorolla. I quant als carrers del Barri del Crist, els carrers asfaltats són Sevilla, Isabel La Catòlica i el Primer de Maig. Així mateix, ja ha donat començament la construcció d'una nova rotonda en l'encreuament entre el carrer Major i Pérez Galdós, amb la qual es pretén disminuir la perillositat del tràfic en aqueixa zona. 

La tècnica que s'ha utilitzat és l'asfaltat complet en el qual es fresa el paviment retirant l'asfaltat antic i instal·lant la nova capa de paviment, la qual cosa millorarà sensiblement l'estat de les vies. Així mateix, continuen també les obres d'implementació de la nova xarxa de reg de l'aigua no potable de l'antic pou, que s'utilitzarà per a regar les zones verdes del municipi després que des de 2005 quedara inutilitzat per a consum humà, generant així un notable estalvi d'aigua.

Aquestes actuacions formen part de les 76 en les quals s'intervindrà en les pròximes dates en els diferents àmbits. Així, l'Ajuntament d'Aldaia millorarà jardins, entorns escolars, els parcs o la via pública amb una millora de l'accessibilitat. En aquest últim propòsit, està previst que pròximament es desenvolupen treballs en prop d'una vintena de punts per a fer de la ciutat un espai més transitable per a tota la ciutadania. A part, per a mitigar les molèsties que pogueren derivar-se de les obres, l'Ajuntament d'Aldaia ja va anunciar l'habilitació d'un mapa interactiu en el qual es pot consultar la localització de les 76 actuacions i les respectives alteracions del tràfic.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Dimarts, 23 Octubre 2018 13:52