Un ecoparc mòbil arribarà a Aldaia per facilitar el reciclatge de residus del veïnat

Dijous, 31 Gener 2019 15:41 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 121 vegades

Aldaia facilitarà el reciclatge de residus del seu veïnat amb la instal·lació d'un ecoparc mòbil la propera setmana. Durant els dies 4, 5 i 6 de febrer la instal·lació s'ubicarà a la Plaça Europa on romandrà oberta de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores dilluns, dimarts i dimecres.

 

L'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) ha posat a disposició de la localitat, un cop més, aquest ecoparc mòbil, la finalitat és la recollida selectiva de residus generats a les llars i que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals com, per exemple, piles alcalines, piles botó, aerosols, productes de neteja, radiografies, olis de cuina o motor o telèfons mòbils i carregadors.

 

La instal·lació itinerant admetrà tot el que el veïnat porti i que consti en el llistat sempre que el residu s'hagi produït a casa, de manera que si per exemple si serien admesos cartutxos d'impressora, es rebutjarien, en canvi, cartutxos de tòner d'una impressora A3. Aquests últims procedents d'activitats industrials haurien de ser dipositats a l'ecoparc fix situat al carrer Aladrers al Polígon Industrial del Bovalar d'Alaquàs.

 

La recollida selectiva de residus amb l'ecoparc itinerant que arribarà a Aldaia la setmana que pretén l'eliminació segura d'aquests romanents i evitar el seu abocament incontrolat. A més, facilitarà l'estalvi de matèries primeres i de l'energia en reciclar, tot per aconseguir que aquells residus que la ciutadania no ha pogut evitar i ha generat deixin de ser un problema per al medi ambient.

 

Des de l'Ajuntament d'Aldaia es recorda també que la ciutadania té a la seva disposició un servei de recollida d'estris el primer i tercer dimecres de cada mes, previ avís en horari d'oficina al telèfon 96 150 15 00 els ciutadans han de deixar clar el tipus de objecte i el lloc on es va a dipositar. Quan es rebi l'avís, els serveis municipals s'encarregaran de la seva recollida durant la nit. 

 

 

Informa Nou horta. Aldaia

 

Modificat el Dijous, 31 Gener 2019 15:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.