Podem Aldaia tria a Iván Gavilán De l'Olmo com a candidat a l'alcaldia

Dilluns, 11 Febrer 2019 12:38 Escrit per  Podem Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 128 vegades

El jove llicenciat en sociologia i que actualment estudiant el postgrau en neuropsicologia i neurociències Iván Gavilán ha sigut elegit com a candidat a l'alcaldia d'Aldaia després d'unes primàries obertes a les persones inscrites d'Aldaia.

 

Iván sempre ha treballat en el projecte de Podem Aldaia i actualment és un dels components de l'equip executiu municipal en la nova Secretària General de Podemos.

 

El secretari general José Ramón Pérez afirma que “Iván sempre ha participat en el projecte de canvi polític per a Aldaia i que sens dubte és el millor candidat a l'alcaldia d'Aldaia i que compta amb tot el suport de Podem Aldaia”. 

 

Iván amb tan sols 32 anys participa activament en l'associació municipal de joventut Qiyamka fomentant valors com la tolerància o la diversitat, i en Gent de l´horta promovent l'agricultura ecològica.

 

El candidat a l'alcaldia d'Aldaia Iván Gavilán afirma que “La política d'Aldaia ha deixat relegat a un segon pla el desenvolupament de les associacions i iniciatives populars que doten al municipi d'un nodrit teixit social”.

 

Iván considera urgent millorar els serveis públics municipals, l'atenció a persones dependents, el suport a les famílies en risc d'exclusió social i l'adequació d'espais públics que fomenten l'aprofitament urbà i augmente el sentiment d'arrelament a un municipi que lluny de sentir-se aliè, forme part de cadascuna de les persones que ho habiten.

 

 

Informa Nou Horta. Podem Aldaia

Modificat el Dilluns, 11 Febrer 2019 12:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.