Aldaia puja mes del 50% l'ajuda al transport als estudiants

Dilluns, 11 Febrer 2019 12:44 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 810 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Aldaia posa en marxa les ajudes específiques per a les famílies que tenen fills i filles escolaritzats en el primer cicle d'educació infantil durant el curs acadèmic 2018/2019 en centres d'educació infantil, així com les beques mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses derivades del transport per a Estudiants Universitaris, Masters habilitants, de Batxiller, de Cicles Formatius de Grau mitjà i superior, i de Formació Professional Bàsica, així com cicles de Formació Musical impartits en Conservatoris.

 

Segons expliquen des del consistori, per a aquest curs la quantitat d'aquestes ajudes augmentarà fins a un 50%, ja que des del govern municipal “tenim clar que l'ajuntament és la institució més propera als nostres veïns i veïnes, i consegüentment, hem de fer tots els esforços possibles per a ajudar les famílies que treballen molt dur per a poder costejar els estudis dels seus fills i filles”.

 

Les ajudes al transport per al curs 2018/2019 seran, en termes generals, d'un màxim de 125 euros enfront dels 80 euros que s'atorgaven fins al moment, i el termini per a presentar la sol·licitud serà de 20 dies hàbils que comencen a comptar des del dilluns 11 de febrer. 

 

Així mateix, per a optar a les ajudes de 0 a 3 anys seran d'un màxim de 100 euros i igual que l'ajuda a la mobilitat, el termini per a sol·licitar-la serà de 20 dia hàbils. Per a ambdues beques, es poden arreplegar les sol·licituds en els centres Vicente Andrés Estellés i el Centre Matilde Salvador, i s'haurà de lliurar mitjançant registre d'entrada a l'Ajuntament d'Aldaia. 

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 11 Febrer 2019 12:48