Betsabé Requena encapçalarà la llista d'Esquerra Unida d'Aldaia en les pròximes eleccions municipals

Dimarts, 19 Febrer 2019 11:45 Escrit per  EU Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 373 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dissabte 16 de febrer va finalitzar el procés intern dels dos col·lectius d'EUPV a ALDAIA (poble i Barri del Crist) per a decidir les persones que concorreran a aquestes eleccions en representació de la nostra força política. L'única llista presentada i que ja es va aprovar per unanimitat en l'assemblea de tots dos col·lectius realitzada el 31 de gener, aquest dissabte de nou va resultar ratificada pel vot favorable de tota l'afiliació i simpatitzants que van acudir a votar.

 

Sense tancar encara les possibilitats de confluència amb altres organitzacions socials i polítiques d'esquerres en el municipi, aquesta llista d'EU per a l'Ajuntament cerca presentar davant la ciutadania un perfil renovat, capaç de conjugar el feminisme i l'experiència sindical de les dues primeres candidates amb l'experiència dels qui han representat a EUPV en anteriors legislatures.

 

Betsabé Requena és Llicenciada en Dret, vinculada al moviment feminista i sindicalista. En confirmar-se que liderarà la llista municipal per EU ha assenyalat:”Encapçalar la llista d'EU-Aldaia és un honor, un projecte il·lusionant i una gran responsabilitat, que assumisc amb el suport de l'organització, i moltes ganes de treballar i unir forces per a afrontar els reptes futurs”

 

Per part seua, Amparo López, conductora professional i treballadora des dels 14 anys en empreses d'Aldaia on va ser repetidament representant sindical, afirma: “Com a sindicalista considere que hi ha molt per fer, sóc una treballadora que lluita i aqueix és el meu compromís, fer canvis en benefici dels quals més ho necessiten".

 

El tercer de la llista, Floren Romero, és mestre de primària, especialitat de Pedagogia Terapèutica. Actualment professor d'institut a Aldaia. Lligat familiar i per naixement al Barri del Crist ha participat en els moviments veïnals del Barri i d'Aldaia.

 

En aquest enllaç figura el llistat complet ratificat per les primàries del 16 de febrer: https://docs.google.com/document/d/1XmCciLKnKGyBD3rmX-kUmQH3_h_WUSDmEf6GBJ8yy9E/edit?usp=sharing

 

 

Informa Nou Horta. EU Aldaia

Modificat el Dimarts, 19 Febrer 2019 11:48