Podem Aldaia recull propostes veïnals sobre l'espai urbà

Dijous, 21 Febrer 2019 12:49 Escrit per  Podem Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 442 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Cercle de Podem Aldaia va organitzar aquest passat dimecres en la plaça Europa unes activitats a l'aire lliure i participatives que sota el lema "Movem Aldaia", van sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l'espai urbà i els seus problemes. «Vam triar una plaça concorreguda per la proximitat del mercat ambulant ambulant dels dimecres», ha explicat José Ramón Pérez, Secretari General de Podem Aldaia, «volíem que la gent aprofitaran per a fer les seues compres i s'acostaren a fer les seues propostes, i així ha sigut s'han acostat amb molta animació i ens van transmetre la seua alegria en veure que les seues idees són escoltades i valorades».

 

L'enquesta es va completar amb altres activitats mitjançant les quals, de manera didàctica i atractiva, es va oferir al veïnat la visió de la formació habitada sobre aspectes tan importants com el transport públic, els residus urbans i la neteja, els  espais verds, la mobilitat, la il·luminació, etc. al mateix temps que es recollia el sentir general de la població. En aquest sentit Podem va aprofitar el contacte amb els seus veïns i veïnes per a recollir signatures per a ampliar el cinturó verd d'Aldaia.

 

En una primera valoració fonts de la formació habitada van detectar que les majors preocupacions veïnals semblen concentrar-se en la neteja, el transport i les zones verdes, encara que es reserven les conclusions definitives a completar la recollida d'informació amb més activitats i trobades similars.

 

«En Podem Aldaia creiem que la participació ciutadana és la clau per a millorar l'espai urbà d'Aldaia», va afirmar Iván Gavilán Del Olmo aspirant a l'alcaldia d'Aldaia «i el resultat ens ha fet molt feliços, així que continuarem per altres zones de la nostra ciutat. Vam voler que la gent se sentira escoltada i ha contestat a la nostra iniciativa amb un enorme afecte».

 

 

Informa Nou Horta. Podem Aldaia

Modificat el Dijous, 21 Febrer 2019 12:52