Oferta lúdica, educativa i esportiva d'Aldaia per a aquest estiu

Dimarts, 11 Juny 2019 10:33 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 137 vegades

L'Ajuntament d'Aldaia prepara una àmplia programació estival dirigida a xiquets, joves i adults. Una de les propostes més demandes és la “Escola d’ Estiu” per al mes de juliol. Enguany té com a temàtica STEAM, traducció a l'anglès de les sigles de Ciència, Tecnologia, Ingenieria, Arts i Matemàtiques, amb la finalitat d'acostar aquestes matèries als xiquets amb edats compreses entre 3 i 12 anys. La programació emmarcada en l'educació en valors compta amb activitats com fun activities (activitats lúdiques en anglès), cuina, just dance, realitat virtual i augmentada, experiments o piscina, entre altres.

 

Per a aquells xicotets que vulguen perfeccionar el seu anglès, l'Ajuntament ofereix un any més el Summercamp. Els xiquets de 5 a 14 anys posaran en pràctica el seu domini de l'idioma alhora que adquireixen noves habilitats a través de diferents temàtiques que aniran canviant cada setmana perquè puguen desembolicar-se lingüísticament en diferents àmbits.

 

Com a novetat, quant a anys anteriors, per als apassionats de la cuina trobem el Cuinaaldaia. El campus dirigit a xiquets entre 6 i 12 anys té com a objectiu acostar als més xicotets els conceptes bàsics per a mantenir una dieta equilibrada de manera divertida. A més enguany la programació educativa i lúdica estival amplia el seu rang d'edat i proposa un campus per a joves de 12 i 16 anys. Estiu Lúdic és una proposta que conjumina esport, idiomes, habilitats d'estudi, acampades o xarxes socials, com a alternativa d'oci per als adolescents d'Aldaia durant les vacances d'estiu. 

 

Per als majors de 16 anys el consistori proposa una àmplia programació esportiva entre les quals poder triar fins a deu disciplines esportives diferents entre les quals trobem ioga, aerogap, latin dance o spin bike. Totes elles tindran lloc en el Poliesportiu Municipal Jaume Ortí d'Aldaia que compta amb les instal·lacions pertinents a les pràctiques esportives que es duran a terme durant aquests mesos d'estiu. 

 

Quant a l'oferta esportiva dirigida als més xicotets trobem els ja tradicionals cursos de natació i el campus multiesport. La programació esportiva municipal pretén facilitar l'aprenentatge de xiquets i xiquetes a través de les pràctiques esportives i lúdiques. A més, impulsant aquestes activitats, el consorci dóna suport a la conciliació laboral i familiar per als pares i mares que treballen durant el període estival.

 

També amb aquest objectiu els centres que acullen la “Escola d’Estiu” el servei de menjador i “escola matinera”. Així mateix l'Ajuntament ha organitzat el Campament de Conciliació els dies 21, 25, 26, 27 i 28 de juny en el Col·legi Ausiàs March. El campament també comptara amb el servei de menjador i de “escola matinera”.

 

Els interessats en les activitats lúdiques i educatives podran dirigir-se al departament d'educació situat en l'Av. Miguel Hernández núm. 40 d'Aldaia o trucar al telèfon 96 198 88 12 per a més informació. Quant a la programació esportiva pot dirigir-se a la piscina coberta d'Aldaia o trucar al telèfon 96 198 52 70.

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 11 Juny 2019 10:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.