Guillermo Luján investit alcalde d'Aldaia amb una majoria absoluta històrica

Dilluns, 17 Juny 2019 10:18 Escrit per  PSPV-PSOE Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 174 vegades

 

La nova corporació municipal d'Aldaia queda composta per 14 regidors del PSOE local, 3 del PP, 3 de Ciutadans i un regidor de Compromís. En el seu discurs d'investidura, l'alcalde, Guillermo Luján, ha afirmat que "des d'aquest mateix moment, ens posem en marxa amb més il·lusió i energia i amb un compromís més fort si és possible per seguir treballant i deixar-nos la pell per millorar i cuidar el nostre poble i atendre les necessitats dels aldaiers ".

 

El socialista Guillermo Luján ha revalidat el càrrec d'alcalde d'Aldaia en l'acte d'investidura celebrat aquest matí en un saló de plens de l'Ajuntament de la localitat ple a vessar. Un cop realitzada la cerimònia protocol·lària de promesa del càrrec, Luján va voler felicitar tots els regidors de la nova corporació, tant del govern com de l'oposició. En aquest sentit, l'alcalde ha indicat que "als 21 regidors i regidores d'aquest Ajuntament ens mou l'ideal de lluitar i treballar per fer d'Aldaia una ciutat que siga l'orgull de tots els nostres veïns i veïnes".

 

Pel que fa a la nova legislatura, Luján va voler remarcar que "nosaltres estem disposats a continuar treballant, deixant-nos la pell pel nostre poble, per seguir impulsant els projectes que el municipi necessita, i per avançar en el desenvolupament de la Aldaia solidària i compromesa , treballadora i acollidora, respectuosa amb el medi ambient i progressista, que atén primer els més necessitats, educadora i educada, centrada en la paraula i el seu poder de transformació ".

 

En aquest sentit, el màxim mandatari municipal va confessar estar "profundament agraït al poble d'Aldaia per haver confiat en el projecte polític del qual formo part", i ha assenyalat que "continuarem treballant amb passió per Aldaia, fent tot el possible per atendre i solucionar les necessitats dels veïns i veïnes, pas a pas, escoltant a les persones, al carrer, a les xarxes socials i tots els llocs, perquè treballar per aquesta ciutat suposa un nou repte cada dia ".

 

Així mateix, el ja reelegit alcalde d'Aldaia, va confirmar el seu compromís "per una Aldaia habitable, d'entorns agradables i bonics, que transforme la societat i aporte valors de progrés, compromesa amb la dignitat de totes les persones des de la proximitat i la igualtat, per la protecció social i les polítiques inclusives ", i s'ha mostrat decidit a continuar treballant per materialitzar els projectes emblemàtics que el nostre poble necessita, com la posada en marxa del Gent Jove a l'Antic Ajuntament, la construcció de la nova Biblioteca Municipal, la construcció del col·legi El Rajolar i la renovació de tota la il·luminació de la via pública, així com seguir lluitant sense descans de la mà dels veïns i veïnes, plataformes ciutadanes i representants institucionals, per reclamar un transport públic de qualitat per a Aldaia ".

 

Finalment, Guillermo Luján es va mostrar disposat "a ser l'Alcalde de tots i de totes, i va confirmar que" el diàleg i la cordialitat seran presents en cada decisió que prenga., Amb una mà estesa per parlar i arribar a solucions ". 

 

 

Informa Nou Horta.  PSPV-PSOE Aldaia

Modificat el Dilluns, 17 Juny 2019 10:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.