El mag Yunke converteix Bonaire d'Aldaia en un escenari ple d'il·lusions

Divendres, 02 Agost 2019 12:31 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 191 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 El passat 26 de juliol, a les 20.00 hores, després de l'actuació del mag Piter Marró, l'il·lusionista i premi internacional de màgia Yunke va fer gala del seu mestratge en directe en el Centre Comercial Bonaire d'Aldaia. Al llarg de l'espectacle, Yunke va captivar al públic amb trucs de màgia amb cartes, cordes, caixes, arena i aigua. Així mateix, els assistents van poder gaudir de manera totalment gratuïta de grans números de escapisme i intangibilitat. 

 

Per part seua, a Yunke se'l coneix per crear mecanismes màgics i innovar en el camp de la màgia, així com per inventar il·lusions. L'il·lusionista té en el seu haver els premis més prestigiosos del món i ha rebut enguany la medalla de plata de la província de Castelló en la categoria de Mèrit de les Arts. Yunke és a més col·laborador del Formiguer i participa assíduament en programes de televisió. Els seus espectacles es caracteritzen per la fusió, la cerca de la fascinació i la intriga. 

 

En aquesta ocasió, el xou estava dirigit a tots els públics i forma part del Family Pla: una programació d'activitats gratuïtes per a tota la família que, fins al 13 d'agost, comptarà amb tallers infantils, actuacions de màgia i fitness en família.

 

Les pròximes actuacions de màgia en directe, que es duran a terme a les 20.00 hores en Bonaire, seran la de Selu XL el 2 d'agost i Kekoperfil  el 9 d'agost. 

 

 

Informa nou horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 02 Agost 2019 12:37