Èxit de participació en les Festes Patronals d'Aldaia 2019

Dimecres, 21 Agost 2019 12:05 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 102 vegades

 

El municipi d'Aldaia tanca els seus dies festius amb un balanç “molt positiu” gràcies a la implicació i participació de totes les parts. Així la localitat acaba quasi un mes de Festes Majors, les de 2019, que han destacat per la seua àmplia participació, emotivitat, diversitat i espais segurs, gràcies al treball en equip i la col·laboració de treballadors i voluntaris.

 

I és que el suport, en tots els aspectes, ha sigut un senyal d'identitat a Aldaia, un any més. En total la implicació activa i solidària per a l'organització, Seguretat, neteja i Serveis, va rondar les 500 persones, i tot per al gaudi general de tota una programació que ha atret a més de 30.000 ciutadans d'Aldaia i el seu entorn.

 

Prop de 20.000 persones van vibrar amb el Cinturó Jove Fest, milers de ciutadans de ciutadans –d'Aldaia i de tota la comarca- van gaudir de cada concert de les bandes musicals i les diferents ofertes culturals, la gastronomia, els jocs infantils, passareles de moda, tradicions, pólvora o grans sopars populars.

 

“Aldaia pot estar orgullosa perquè manté les seues tradicions i ofereix novetats per a tots els públics aconseguint una implicació envejable i amb capacitat de resposta davant els imprevistos”, assegura l'alcalde Guillermo Luján.

 

El mateix Luján, i tot el seu equip de govern, va llançar a fi de festes diversos missatges en xarxes socials i personalment a tots els equips de treball “sense els quals seria impossible la realització d'unes festes a aquest nivell compatibilitzant a més la vida quotidiana d'una ciutat com Aldaia. Adéu a les festes de 2019, ara a continuar gaudint de l'estiu”. 

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimecres, 21 Agost 2019 12:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.