La Banda Simfònica d'Aldaia actua en la plaça de la «Teulada Daurada» d'Innsbruck a Àustria

Dimarts, 10 Setembre 2019 11:09 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 69 vegades

 

La vesprada del passat 26 d'agost, la ciutat austríaca d'Innsbruck va rebre a la Banda Simfònica d'Aldaia per a gaudir d'un concert de música espanyola en la plaça de la famosa «Teuladeta d'Or». Segons explica Rafael López Marchal, director artístic de la banda, «el concert va obtenir molt bones crítiques de part de l'àmbit polític i cultural de la ciutat d'Innsbruck que van assistir a l'esdeveniment».

 

Aquest viatge s'emmarca en el Projecte Musical Internacional de la Banda Simfònica d'Aldaia. La societat musical va posar en marxa aquesta iniciativa l'any passat desfilant en la cavalcada de Disneyland Paris. La visita al parc temàtic va consolidar l'objectiu amb el qual naixia aquesta iniciativa:«solidificar el grup de músics i viure experiències personals i artístiques».

 

«Tornem amb la sensació d'haver deixat el nom del nostre poble en molt bon lloc i el d'haver consolidat el nostre projecte musical» així d'entusiasmat es mostra el director i impulsor de la iniciativa. El projecte que se solidifica amb l'èxit d'aquesta segona edició anota així dues ciutats en la seua trajectòria. Quant a la destinació internacional per a 2020, Rafael López, assegura que: «Ho tenim quasi tancat però de moment és una sorpresa»

 

Finalment, des de la banda recorden que «ja està oberta la inscripció per al curs 2019-2020 de l'escola de música de la Banda Simfònica d'Aldaia que comença enguany amb dues novetats com el Cor Gospel i la Musicoteràpia» a més de les habituals màster-class d'especialització musical i els cursos preparatoris de les proves d'accés al Conservatori Professional i Superior.

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 10 Setembre 2019 11:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.