Total Training, Spin Bike, Ioga, Boot Camp i manteniment per a la Tercera Edat en la nova programació esportiva d'Aldaia

Divendres, 20 Setembre 2019 11:28 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 123 vegades

El Poliesportiu Municipal d'Aldaia Jaume Ortí ha obert el termini per a formalitzar la matrícula per a les activitats esportives trimestrals del curs 2019-2020, entre les quals es troben diverses classes col·lectives molt demandades com Aerogap, Ioga o Pilates. Tant els que repeteixen com aquells que prefereixen canviar de modalitat han sigut els primer a poder formalitzar la matrícula. Per part seua, el nou alumnat que estiga empadronat a Aldaia, tindrà el termini obert fins al dia 16 de setembre, mentre que aquells que desitgen apuntar-se però no estiguen empadronats en el municipi hauran d'esperar fins al dia 18.

 

L'alcalde de la localitat, Guillermo Luján, explica que "des del departament municipal d'esports es treballa per a posar a la disposició dels veïns i veïnes d'Aldaia l'oferta més variada possible per a la pràctica esportiva". Així mateix, Luján assenyala que "el nostre objectiu és continuar millorant les instal·lacions esportives públiques, i en aquest sentit continuarem realitzant inversions en els diferents centres i zones habilitades".

 

Entre la variada oferta que el poliesportiu ofereix es troben classes col·lectives amb diferents grups per a diverses edats com a Total Training, Spin Bike, Ioga, Boot Camp, Manteniment per a la Tercera Edat, Aerostep o Tennis per a adults. Per als quals preferisquen fer esport en l'aigua el poliesportiu també ofereix diverses activitats com aquagym, pre-post partisc, escola de natació, natació terapèutica o grups de natació per a xiquets des dels 6 mesos als 14 anys. També els xiquets i xiquetes podran exercitar-se fora de l'aigua en activitats com Xiquirritme, tennis, aeròbic o Boot Camp. A més, un any més tornen a posar-se a disposició els bons per a la sala fitness i el bany lliure.

 

A més de totes aquestes activitats el Poliesportiu Jaume Ortí ofereix la possibilitat de llogar les pistes de tennis i de frontó amb taxes des de 4 euros l'hora. Així mateix, el consistori ha posat la millora i actualització de la pista de frontó en les quals s'han dut a terme treballs de pintura i recondicionament. Lligat a aquesta ampliació de serveis esportius, els veïns de la localitat, poden gaudir des d'el mes de juny passat de la nova zona d'esportiva street workout, situada en el Pabellón municipal i orientada a la pràctica de calistenia, cross training i fitness.

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 20 Setembre 2019 11:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.