Aldaia acollirà l'II Congrés d'Animals de companyia i convivència ciutadana

Dimecres, 25 Setembre 2019 12:35 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 146 vegades

La localitat d'Aldaia serà l'amfitriona i, a la fi del mes de novembre, acollirà la segona edició del Congrés de Benestar dels Animals de Companyia i Convivència Ciutadana en el Teatre Auditori Municpal d'Aldaia (TAMA).

 

Així s'ha confirmat en una reunió celebrada a l'Ajuntament d'Aldaia entre l'alcalde, Guillermo Luján, i el Director General d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes, el Secretari General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicente Gil, i el Cap de Relacions Institucionals i Europees i Vertebració del Territori de la FVMP, Roberto Bermell.

 

L'esdeveniment serà inaugurat pel president de la Generalitat Valenciana, el president de la Diputació de València, la presidenta del Col·legi de Veterinaris, el president de la FVMP i l'alcalde d'Aldaia, i reunirà des de les 9 del matí, fins més de les 14 hores, a centenars d'experts en el benestar dels animals de companyia i la convivència ciutadana.

 

Les ponències, relacionades amb les bones pràctiques municipals, versaran sobre els plans posats en marxa recentment entre els municipis valencians, diagnòstics i projectes, responsabilitats i certificats, o la consolidació de la Xarxa Valenciana de Benestar dels Animals de Companyia, presentats per consistoris de tota la Comunitat Valenciana que es donaran cita a Aldaia per la millor convivència entre veïns i animals.

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimecres, 25 Setembre 2019 12:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.