McDonald’s llança a Aldaia el seu servei de lliurament a domicili, McDelivery

Dijous, 26 Setembre 2019 13:07 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 168 vegades

 

El lliurament de menjar a domicili ha experimentat un desenvolupament espectacular en els últims temps. Seguint aquesta tendència, McDonald’s, companyia líder en el sector de la restauració, continua amb la seua estratègia d'implementació nacional del seu servei de lliurament a domicili, McDelivery. I des d'aquesta setmana ja es pot gaudir del servei a la ciutat d'Aldaia.

 

Per a això, McDonald’s compta en el municipi aldaier amb la col·laboració de la plataforma especialitzada Uber Eats. Les comandes es podran realitzar a través de la seua app i no existeix un import mínim, per la qual cosa els consumidors podran gaudir dels seus productes favorits a partir del primer euro.

 

Aquesta aliança s'engloba dins de l'estratègia d'accessibilitat de la companyia, que té com a principal objectiu facilitar l'experiència McDonald’s al consumidor i millorar de manera contínua per a respondre a les necessitats dels clients.  

 

Amb l'arribada del servei McDelivery a la ciutat d'Aldaia, ja són més de 300 els restaurants McDonald’s que compten amb aquest servei de lliurament a domicili a Espanya. 

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Dijous, 26 Setembre 2019 13:10

1 comentari

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.