Aldaia obre la sol·licitud per a les ajudes al lloguer 2020

Dijous, 17 Octubre 2019 09:48 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 338 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Aldaia distribuirà més de 43.000 euros en ajudes al lloguer entre els veïns de la localitat. L'import de la subvenció serà de fins al 40% de l'arrendament anual durant dotze mesos. L'alcalde del municipi, Guillermo Luján, indica que "creiem que és el moment d'apostar per aquesta mena d'ajudes per als aldaiers i aldaieres que més el necessiten".

 

Segons expliquen des del consistori, pel que respecta a l'accés a aquestes ajudes "es prioritzarà als col·lectius més vulnerables, com a veïns o veïnes afectades per desnonaments, execució hipotecària o dació en pagament en els últims 12 mesos, així com persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 65%, joves amb ascendents o descendents a càrrec seu, famílies monoparentals amb menors a càrrec seu o famílies nombroses. El termini per a presentar la sol·licitud finalitzarà el pròxim 25 d'octubre.

 

La resolució especifica que podran sol·licitar aquestes ajudes aquelles persones majors d'edat o emancipades residents a Aldaia que estiguen empadronades en aquesta població amb una antelació mínima d'un any a la data de presentació de la sol·licitud. Els veïns interessats a sol·licitar l'ajuda hauran de presentar l'imprés emplenat correctament i signat de manera presencial en el Registre d'entrada de l'Ajuntament. El consistori ha publicat en el seu web oficial les bases reguladores en les quals s'indica com realitzar el tràmit i la documentació a presentar al costat de la sol·licitud.

 

Després de la finalització del termini de presentació de la sol·licitud i la consegüent comprovació dels requisits de totes les presentades es publicaran les llistes provisionals. Passat aquest primer tràmit es procedirà a l'avaluació i posterior publicació del llistat definitiu. La publicació de la resolució es realitzarà en el tauler d'edictes i en el Portal de Transparència la web municipal.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Dijous, 17 Octubre 2019 09:50