Aldaia presideix la Xarxa Joves.net

Dilluns, 21 Octubre 2019 10:22 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 212 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El nou consorci de Xaxa Joves.net, es va constituir dijous passat a les 18.00 hores en sessió plenària. Sergio Gómez, regidor de joventut de l'Ajuntament d'Aldaia va ser nomenat president al costat de Lucía Fernández i Marina Oliveres, edils del Barri de la Llum i Torrent respectivament, com a vicepresidentes. Els representants de Quart, Alaquàs, Albal, Mislata, Xirivella i Paiporta completen l'òrgan directiu de la xarxa provincial.

 

En l'actualitat, ja són 22 dels municipis de la província que formen Xarxa Joves.net. L'acabat de nomenar president ha assenyalat la importància que cada vegada més municipis confrontants s'adherisquen al que considera un “projecte col·laboratiu-participatiu imprescindible” en el qual compartir experiències intermunicipals a favor del desenvolupament juvenil. “Participar, col·laborar i compartir, seran les claus del motor que ens farà créixer cada dia” així ho expressava Gómez.

 

Des del seu naixement, aquesta unió de municipis ha tingut com a denominador comú el treball en xarxa. Sobre aquesta base i tal com explica el nou president, el consorci, pretén ser un òrgan des del qual implantar polítiques entre els municipis que l'integren i donar suport a aquells que tinguen dificultats per a executar les seues mesures en matèria de joventut.

 

Quan es va formalitzar el seu nomenament, Sergio Gómez ja va expressar que centrarà els seus esforços a impulsar i donar suport a els projectes dels joves emprenedors. “Som conscients que, en l'actualitat, emprendre un projecte és un procés complicat per als joves que necessita el suport de les institucions” així és com assegura l'edil que treballen a Aldaia, i així pretenen fer-ho extensiu a aquesta xarxa intermunicipal.

 

Amb l'aprovació per unanimitat dels pressupostos, Gómez afronta aquest nou repte amb molta il·lusió per a apostar per iniciatives com la trobada de Corresponsals del pròxim 25 d'abril a Aldaia. Més de 2000 joves corresponsals de les diferents localitats de la Xarxa Jove.net s'ajuntaren per a gaudir d'un oci nocturn saludable. 

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 21 Octubre 2019 10:24