Aprovat el projecte bàsic de la nova Biblioteca d'Aldaia

Dilluns, 02 Desembre 2019 15:30 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 106 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de diversos mesos en què l'Ajuntament va haver de complir amb tots els tràmits burocràtics obligatoris previs a l'inici del projecte de la nova Biblioteca Municipal, la qual cosa va alentir l'inici, el passat estiu va tindre lloc presentació de l'avantprojecte per part de l'Estudi d'Arquitectura encarregat del disseny d'esta. Des d'aleshores, l'equip tècnic de l'Ajuntament ha treballat perfilant i adaptant esta proposta, que ara ha sigut aprovada per la Junta de Govern Local i que es plasma en el Projecte Bàsic que regirà la construcció d'este edifici tan demandat.

 

En esta proposta s'especifiquen les característiques principals de la qual serà la nova Biblioteca Municipal d'Aldaia, i a través de la qual queden patents les principals característiques arquitectòniques i de funcionalitat que tindrà el futur centre.

 

La nova biblioteca, que se situarà en l'antic col·legi Mariano Benlliure després de la seua rehabilitació, és una demanda històrica a Aldaia perquè les actuals instal·lacions s'han quedat xicotetes. Des del consistori informen que es continuen complint tots els tràmits burocràtics i passos previs, que afirmen, són d'obligat compliment abans de l'inici de la construcció de l'edifici que albergarà "unes instal·lacions adaptades a les necessitats del segle XXI i en concordança a un municipi de 31.500 habitants".

 

L'aprovació del Projecte Bàsic de la Biblioteca, el pas previ a la licitació de les obres

Segons expliquen des del consistori, l'aprovació del Projecte Bàsic de la nova Biblioteca, suposa "l'últim pas previ a la licitació de les obres, que està prevista per a l'any 2020", ja que amb esta operació "han quedat plasmades definitivament les característiques definitives que tindrà este edifici, que per la seua amplitud, modernitat i multifuncionalitat, requerix un projecte previ que estiga fet amb molt de detall".

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 02 Desembre 2019 15:34