Mor Jose Maria Plasència, històric dirigent d'Esquerra Unida d'Aldaia i del PCPV

Dimarts, 14 Gener 2020 09:41 Escrit per  EU Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 401 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Diumenge passat 12 de gener de matinada, va morir en la seua residència d'Aldaia Jose María Plasència, després d'una llarga malaltia que va saber compatibilitzar fins a l'últim moment amb el seu compromís polític i social cap al poble i cap a la força política.

 

Jose María Plasència, molt conegut perruquer del carrer L'Església, també va ser regidor de l'Ajuntament d'Aldaia en tres ocasions i, fins al final, es va mantenir actiu en la militància i en el treball amb els seus companys i camarades.

 

A punt de complir tan sols 80 anys, la mort de Jose María Plasència constitueix un dur colp en primer lloc per a la seua família però també per a tota la població d'Aldaia, especialment els qui van compartir amb ell moltes esperances i lluites per millorar les condicions de vida de les classes populars.

 

Ha mort un home bo, honest, treballador infatigable i que sempre va acompanyar en la lluita per una societat millor.

 

La cerimònia laica oficiada ahir en el Tanatori Lucem ha sigut l'última ocasió per a acomiadar-se i expressar les condolences a les seues afins, especialment a la seua companya i a la seua filla.

 

Descanse en pau. La seua memòria viurà en els qui van tenir la sort de conèixer-li i de col·laborar en múltiples empreses.

 

 

 

Informa Nou Horta. EU Aldaia

Modificat el Dimarts, 14 Gener 2020 09:49