Aldaia manté l'augment del 82% en el pressupost per a poda d'arbres

Divendres, 07 Febrer 2020 15:32 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 104 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

Els pressupostos que el govern municipal d'Aldaia ha aprovat per a l'any 2020 mantindran la notable pujada de la inversió destinada per al manteniment de l'arbratge i els jardins del municipi. Així ho ha confirmat l'alcalde de la localitat, Guillermo Luján, qui especifica que despesa prevista per a aquestes tasques serà de prop de 270.000 euros, igual que en el 2019, la qual cosa suposa una inversió de més del 80% que en l'anterior etapa.

 

En aquest sentit, des del consistori expliquen que "estem treballant per a continuar millorant el servei de manteniment de parcs i jardins de manera progressiva fins a arribar al nivell òptim que busquem, i per a això estem posant l'èmfasi a esmenar les possibles manques que encara puguen quedar en algunes zones del municipi derivades d'etapes anteriors". Així mateix, assenyalen que "estem convençuts que el primer pas per a aconseguir-lo és posar damunt de la taula la inversió econòmica suficient per a això, i de moment amb aquest augment pressupostari ja hem aconseguit solucionar bastants de les manques que patíem anteriorment en aquest aspecte".

 

Amb l'augment d'aquesta partida econòmica es redoblen els treballs de jardineria en la localitat permetent una millora en el sanejament de les zones verdes de tots els barris del municipi. L'ampliació d'aquestes tasques compromet una major assiduïtat en la conservació i el manteniment de parcs i jardins garantint una millora notable en aquestes zones.

 

Aquest augment del 80% en la inversió per a la poda es va iniciar l'any passat, quan, segons indiquen des del govern municipal, "detectem que el servei de poda i jardineria a Aldaia es quedava curt durant algunes èpoques de l'any, per la qual cosa hem aprofitat el venciment de l'anterior contracte per a realitzar un nou plec que s'adaptara a les necessitats reals del municipi".

 

Els tècnics municipals organitzen els treballs de poda de manera rotatòria procurant que els diferents espais verds de la localitat reben les cures necessàries atés el cicle vital de les espècies i en les condicions ambientals garantint la conservació d'aquestes mateixes.

 

Fonts municipals conclouen que "des dels serveis municipals continuem estant atents a les diverses incidències que puguen anar sorgint per a intentar solucionar-les com més prompte millor".

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 07 Febrer 2020 15:34