Aldaia obri el termini de sol·licitud de les ajudes al transport d'estudiants

Dimarts, 11 Febrer 2020 14:49 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 295 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

L'Ajuntament d'Aldaia obri el termini per a sol·licitar les ajudes de mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses de transport per a Estudiants Universitaris, de Masters habilitants, de Batxiller i Cicles Formatius de Grau mitjà, superior i de Formació Professional Bàsica, així com els cicles de Formació Musical impartits en Conservatoris.

 

Fonts municipals confirmen la decisió del govern municipal de mantindre la pujada de més d'un 50% en la quantia d'aquestes beques que es va fer efectiva l'any passat, i gràcies a la qual les ajudes van augmentar dels 80 euros anteriors fins als 125 actuals. En aquest sentit, l'alcalde, Guillermo Luján, explica que “des de l'ajuntament d'Aldaia tenim clar que hem d'apostar fermament per ajudar a les famílies que treballen molt intensament per a poder costejar els estudis dels seus fills i filles. Som conscients que altres administracions -continua Luján- tenen més recursos que els Ajuntaments, però des de l'administració local estem decidits a fer tots els esforços que siguen necessaris, dins de les nostres possibilitats".

 

El termini per a presentar les sol·licituds ja està en marxa i finalitzarà el pròxim dia 9 de març. Per a totes dues beques, es poden recollir les sol·licituds en els centres Vicente Andrés Estellés i el Centre Matilde Salvador, i s'haurà d'entregar mitjançant registre d'entrada en l'Oficina d'Informació Municipal situada en la planta baixa de l'Ajuntament d'Aldaia.

 

D'altra banda, des del consistori confirmen que, per tercer any consecutiu, el govern municipal estén aquesta també aquesta ajuda als estudiants de Batxiller, Cicles Mitjà i Superior i els Cicles Formatius, que en anteriors etapes es quedaven fora. Des del consistori indiquen que "tenim clar que aquestes beques no poden deixar fora a l'alumnat que curse el batxillerat a algun cicle formatiu fora del municipi".

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Dimarts, 11 Febrer 2020 14:51