Aldaia crea la figura dels "Agents COVID" per a vigilar el compliment de les recomanacions sanitàries als carrers

Diumenge, 17 Mai 2020 13:07 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des del divendres, aquest nou grup d''Agents COVID' desenvoluparà la seua labor de manera coordinada amb la Policia Local, i estarà desplegat per les zones de major afluència de gent a Aldaia amb l'objectiu d'informar els veïns i veïnes de la localitat sobre la importància de respectar les recomanacions de les autoritats sanitàries referents al distanciament social derivades de la pandèmia del Coronavirus.

 

Segons explica l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, "ens trobem en un procés de transició cap a la denominada 'nova normalitat', i és clau que tots i totes siguem conscients de la importància de complir les pautes de distanciament social, d'ús i accés a l'espai i els equipaments públics i el funcionament dels protocols sanitaris. Amb aquest objectiu -continua Luján-hem posat en marxa aquest grup d'Agents COVID que s'encarregarà de fer tasques de sensibilització sobre aquests hàbits i normes que són essencials perquè puguem continuar avançant en el procés de desescalada, i no retrocedim".


Per la seua part, la regidora de seguretat ciutadana, Empar Folgado, assenyala que "encara que és cert que la immensa majoria de veïns i veïnes d'Aldaia complix les recomanacions de distanciament social que ens marquen les autoritats sanitàries, som conscients que correm el perill que en anar avançant en el procés de desescalada, disminuïsca la percepció de perill i es produïsca un efecte de relaxació, que podria suposar la volta al confinament total. Això és el que hem d'evitar amb l'esforç de tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes".

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

 

 

 

 

 

 

 

Modificat el Diumenge, 17 Mai 2020 13:08