El Centre Comercial Factory Bonaire dóna 8 tones d'aliments a Càritas Aldaia

Dimarts, 19 Mai 2020 13:36 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 36 vegades

L'efecte de la COVID-19 ha calat en l'escenari social, en les persones amb el risc de pobresa i exclusió social, i amb dificultats per a poder comprar aliments i productes de primera necessitat.

 

És per això, que el centre comercial Factory Bonaire ha decidit mostrar tot el seu suport i solidaritat, i estar a prop en aquests moments dels quals més el necessiten. Entre totes les iniciatives solidàries que durà a terme en les pròximes setmanes, la donació d'aliments es convertix en un punt essencial.

 

Així, Factory Bonaire, centre comercial propietat de Merlin Properties, ha realitzat una donació a Càritas Aldaia de 8 tones de productes de primera necessitat i aliments no peribles, com són lats llegums secs, tonyina i paté, detergent, gel de cos i bolquers.

 

Gràcies a aquesta donació, Càritas Aldaia podrà proveir a més de 70 famílies d'Aldaia, cada setmana i en el període d'un mes, que necessiten ajuda, no sols d'aliments bàsics, sinó d'aliments enlaire contingut proteic i uns altres essencials, que en tindre un cost més elevat sol dificultar la seua compra.

 

Aquesta donació és la primera d'un conjunt d'accions que es van dur a terme des de Factory *Bonaire, igual que estan fent la resta de centres comercials de Merlin Properties, que es troben repartits al llarg de tota la geografia espanyola. Per a aquesta acció, els seus centres de València, Factory Bonaire i Saler, aporten un total de 18 tones d'aliments als més necessitats a la nostra província.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 19 Mai 2020 13:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.